Locatie BV Katpolder

Vorig jaar in mei heeft de BV Katpolder zijn 40-jarig bestaan gevierd.
Even zolang speelden zij al in het café van de Sporthal te Hazerswoude-Dorp.
Helaas zal de voor velen bekende kastelein Bram de Nie na jarenlange trouwe dienst, met ingang van dit nieuwe seizoen niet meer te bewonderen zijn achter de bar.

Omdat er tot op heden nog geen vervanger voor Bram is gevonden is het naar alle waarschijnlijkheid  te verwachten dat er, al dan niet tijdelijk, geen mogelijkheid is voor BV Katpolder om haar thuiswedstrijden in de Sporthal af te werken.

Vooralsnog zullen de thuiswedstrijden van Katpolder 1 en Katpolder 2 voornamelijk worden gespeeld in de Egelantier met een enkele uitzondering in de Dikke Mug, de thuiswedstrijden van Katpolder 3 in de Tas en de thuiswedstrijden van Katpolder 4 in de Dikke Mug.

Op deze website zal op de pagina’s van de verenigingen en de pagina’s van de teams voor de betreffende wedstrijden zichtbaar worden in welke alternatieve locatie en eventueel afwijkende speeldag binnen de betreffende week de wedstrijden gespeeld gaan worden. Op dit moment geldt dat alleen voor de bekerwedstrijden in de week van 21 t/m 25 september. Op korte termijn zullen wij ook de competitiewedstrijden wijzigen.

Uiteraard zullen de uitspelende teams voorlopig ook nog telefonisch of per mail op de hoogte gebracht worden van de wijzigingen.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn kunt u zich richten tot Kees Matze, wedstrijdleider van de Katpolder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.