Van de voorzitter

Van de voorzitter.

Het is een vreemde periode, iedereen werd/wordt wel geraakt door de bedreigingen die op ons afkwamen en misschien nog gaan komen.
Ook onze belangrijkste bijzaak van het leven ontkwam niet aan de nodige maatregelen.
Ik ben trots op ons bestuur die eenduidig de benodigde beslissingen tijdig heeft genomen om de competities te staken, immers gezondheid heeft de hoogste prioriteit.
Seizoen 2019/2020 is als een nachtkaars uitgegaan en kunnen we als verloren beschouwen. Best wel triest voor de teams die de overwinningzicht hadden, ik hoop en vertrouw erop dat zij extra gemotiveerd het nieuwe seizoen ingaan.

Het nieuwe seizoen.

Allereerst een hartelijk welkom voor toch weer een paar nieuwe leden binnen onze bond, heel veel plezier aan ons programma toegewenst!

Het bestuur heeft recent besloten om gewoon het het komplete programma aan te bieden, dus een volledige competitie, een volledige bekercompetitie en later in het seizoen het Persoonlijk Kampioenschap.
Het is uiteraard aan zowel de spelers als lokaliteithouders om zich aan de inmiddels bekende regels van regering en RIVM te houden.
We willen dan ook vragen om die regels strikt op te volgen en echt thuis te blijven indien men corona gerelateerde gezondheidsklachten heeft.

Indien een speler en of team meent dat e.e.a. niet volgens de normen verloopt kunnen ze de wedstrijd afbreken en huiswaarts keren, dit zal geen gevolgen voor stand of boete opleveren. Het bestuur zal dan een regeling treffen die past bij de betreffende situatie.

Café ’t Wapen van Gouda en Eetcafé Trefpunt te Zoetermeer zijn helaas niet meer open gegaan na 1 juni.
De verenigingen die daar gehuistvest waren zaten dus direct zonder thuis-lokaliteit en als gevolg daarvan zijn beide verenigingen opgeheven.
Positief is te melden dat een deel van biljartvereniging Zoetermeer een nieuwe (voor ons bekende) lokaliteit heeft gevonden in Benthuizen bij dorpshuis de Tas. Zij gaan biljarten onder de oude naam, BV De Tas.
Een aantal spelers van ’t Wapen van Gouda hebben elders onderdak gevonden. Zij hebben zich aangesloten bij BV Rust Wat te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ook is er een lokaliteitsprobleem ontstaan bij de BV Katpolder. Zie Locatie BV Katpolder voor de laatste stand van zaken.

Ondanks alle beperkingen ben ik blij dat er weer gebiljart kan worden en heb ik heel veel zin in het nieuwe seizoen.
Laten we hopen dat we van verdere lock downs verschoond blijven en het gehele programma uit te kunnen spelen.

Iedereen veel succes en gezondheid toegewenst!
Willem Pruyssers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.